English version

We verschuiven de toekomst

Wij doen alles - van grote internationale verhuizingen tot opslag en bewaring - waarbij onze ervaren professionals voor elk detail zorgen, van planning tot uitvoering. Met onze all-in-one verhuisoplossing kunt u erop vertrouwen dat wij een hoogwaardige service bieden die voldoet aan uw behoeften, of u nu een busje bij ons huurt of de hele verhuizing door ons laat verzorgen.

Moving company workers

Onze belofte om uitzonderlijke verhuisdiensten te leveren

Alles voor uw verhuizing op één plek. Met onze formule willen we voor iedereen een kwalitatieve verhuisoplossing mogelijk maken. Wij verzorgen uw verhuizing. Of u nu zelf uw verhuizing regelt en een busje huurt bij Shift Out of uw gehele verhuizing door ons laat verzorgen. Bij Shift Out kunt u altijd terecht.

Wij weten alles over verhuizingen

Wij zijn uitgerust om verhuizingen van elke omvang aan te pakken en beschikken over de kennis en vaardigheden om spullen efficiënt te verpakken en zonder schade te verhuizen, ook grote objecten. Dankzij onze uitgebreide ervaring en expertise in de verhuisbranche kunnen wij waardevolle kennis met onze klanten delen. Profiteer van onze verhuiskennis voor een snelle en efficiënte verhuizing.

Verhuizingen van A tot Z

Wilt u dat wij elk aspect van uw verhuizing regelen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken? Of wilt u gewoon verhuisdozen van hoge kwaliteit? Wat uw wensen ook zijn, wij hebben oplossingen voor elke fase van uw verhuizing, inclusief verpakking, opslag, transport en inrichting van uw nieuwe woning. Wij kunnen u volledig ontzorgen, of u kunt de benodigde verhuismaterialen huren om de controle te behouden.

Flexibel en oplossingsgericht

Bij Shift Out geloven we in een nauwe samenwerking met onze klanten om de best mogelijke verhuiservaring te bieden. Of u nu een verhuiswagen voor een extra dag wilt huren of uw verhuisdatum wilt verzetten, wij zijn altijd bereid om aan uw wensen tegemoet te komen. Ons team zet zich in om flexibele oplossingen te vinden voor alle uitdagingen die zich tijdens uw verhuizing kunnen voordoen, zodat alles soepel en stressvrij verloopt. Wij zien geen problemen, wij zien mogelijkheden om uitstekende service te bieden.

Servicegericht met een passie voor perfectie

Onze verhuizers doen er alles aan om uw verhuizing zo gemakkelijk en stressvrij mogelijk te maken. Met slechts een paar woorden staat ons team klaar om de handen uit de mouwen te steken en u de hulp te bieden die u nodig heeft. Onze passie voor verhuizen is duidelijk in alles wat we doen, en vanaf uw eerste contact met ons, zult u onze toewijding ervaren om u zo goed mogelijk te ondersteunen. Laat ons u helpen met uw verhuizing en laat u zien hoeveel we echt om u geven.

Betaalbaar met een oplossing voor elke portemonnee

Wij begrijpen dat verhuizen kostbaar kan zijn en daarom streven wij naar scherpe tarieven voor onze verhuisdiensten. Wij werken efficiënt om uw verhuiskosten zo laag mogelijk te houden. Wij vinden dat kwaliteitsvolle verhuisdiensten voor iedereen toegankelijk moeten zijn en daarom zoeken wij naar manieren om u te helpen besparen. Of u nu uitgebreide verhuisdiensten nodig hebt of gewoon alles aan ons wilt overlaten, bij ons bent u aan het juiste adres. Laat ons uw verhuizing verzorgen en u een stressvrije ervaring bezorgen.

Voordelen van het kiezen van ons bedrijf

Meer informatie over ons

Beeld van de directe kosten

Ontvang een snelle, gratis en vrijblijvende kostenraming in slechts 5 minuten - geen telefoontje nodig. Vul gewoon onze vragenlijst in en zie direct de kosten!

Betaalbare

Verhuizen kan duur zijn, daarom bieden wij concurrerende prijzen voor elk budget. Ons team van experts werkt met u samen om de beste oplossing voor uw verhuisbehoeften te vinden zonder de bank te breken.

Goed verzekerd

Veilig en verzekerd verhuizen tot €2.500.000!

Alles wat beweegt

Wij leveren niet alleen verhuis- en verhuurdiensten, maar bieden ook montagediensten om uw overgang nog gemakkelijker te maken. Ongeacht de omvang van uw project, wij hebben de expertise en de middelen om het efficiënt en professioneel aan te pakken.

Wilt u dat wij uw verhuizing regelen?

Veelgestelde vragen

Stel uw vraag
Wat kost een verhuizing?

Verhuizen kan een tijdrovende en inspannende klus zijn. Door je verhuizing zelf te doen met een paar vrienden of familieleden, kun je voor weinig geld verhuizen. Zo bent u alleen geld kwijt aan de huur van een busje. Je hele verhuizing uitbesteden hoeft echter ook niet duur te zijn. De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld de hoeveelheid meubels en hoe ver uw nieuwe woning is. Met de slimme verhuiscalculator van Shift Out kunt u binnen 5 minuten de kosten van uw verhuizing berekenen en krijgt u een nauwkeurige schatting van wat u kunt verwachten. Of u nu kiest om een busje te huren of uw hele verhuizing door ons laat uitvoeren, wij bieden betaalbare oplossingen die passen bij uw behoeften. Neem vandaag nog contact op met Shift Out voor een stressvrije en budgetvriendelijke verhuizing.

Wat te regelen bij een verhuizing?

Bij een verhuizing komt heel wat kijken, niet alleen de verhuizing zelf. Het is belangrijk om afscheid te nemen van spullen die u niet meer nodig hebt en alles slim in te pakken, zodat er niets beschadigd raakt. Slim uitpakken, zoals labels gebruiken om aan te geven welke spullen in welke kamer horen, kan ook tijd en moeite besparen. Bij Shift Out begrijpen we de uitdagingen van een verhuizing en daarom bieden we een gratis checklist om u te helpen georganiseerd te blijven en niets over het hoofd te zien. Onze uitgebreide checklist omvat alles van opruimen tot energiecontracten en abonnementsupdates, en zorgt voor een soepele en stressvrije verhuizing. Neem vandaag nog contact op met Shift Out voor al uw verhuiswensen.

Wanneer een verhuizing melden?

Bij Shift Out weten we dat tijdige communicatie van adreswijzigingen cruciaal is voor een succesvolle verhuizing. Wij raden u aan het proces ten minste 2 tot 4 weken voor uw verhuizing te starten om ervoor te zorgen dat alles op tijd wordt verhuisd. Met onze hulp kunt u gemakkelijk uw adres bijwerken bij alle relevante partijen, inclusief nutsbedrijven, abonnementen en andere belangrijke contacten.

Neem vandaag nog contact op met Shift Out voor meer informatie over onze verhuisdiensten.

Wanneer uitschrijven bij de gemeente na verhuizing?

Wij begrijpen dat het inschrijven bij uw nieuwe gemeente een belangrijk onderdeel is van het verhuisproces. Het is cruciaal dat u zich tijdig uitschrijft bij uw oude gemeente en zich binnen 5 dagen na uw verhuizing inschrijft bij uw nieuwe gemeente. Wist u echter dat u zich tot 4 weken van tevoren kunt inschrijven? Dit betekent dat u stress op het laatste moment kunt vermijden door het inschrijvingsproces vroegtijdig af te handelen.

Als u binnen dezelfde gemeente verhuist, hoeft u alleen een adreswijziging door te geven. In de meeste gevallen kunt u zich eenvoudig online in- en uitschrijven via de website van uw gemeente, waardoor u kostbare tijd bespaart. Bij Shift Out zijn we er om u bij elke stap van uw verhuizing te ondersteunen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze uitgebreide verhuisdiensten.

Hoe lang een kat binnenhouden na een verhuizing?

Bij Shift Out begrijpen we dat verhuizen een stressvolle ervaring kan zijn voor huisdieren, vooral voor katten. Het is belangrijk om extra zorg te besteden aan het verhuizen met uw harige vriend om hun comfort en welzijn te garanderen.

Om uw kat te helpen zich aan te passen aan de nieuwe omgeving, kunt u hun vertrouwde spullen, zoals hun mandje en kattenbak, het beste tijdens de verhuizing bewaren. Als u meteen nieuwe spullen introduceert, kan uw kat zich nog meer gestrest en gedesoriënteerd voelen in zijn nieuwe huis.

Neem de tijd om het gedrag en het comfort van uw kat te observeren terwijl hij zich in zijn nieuwe omgeving installeert. Met geduld en zorg zal uw kat zich snel thuis voelen in zijn nieuwe omgeving. Neem vandaag nog contact op met Shift Out voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende verhuizing, inclusief onze huisdiervriendelijke verhuisdiensten.

Biedt u in- en uitpakdiensten aan?

Ja, wij bieden zowel inpak- als uitpakdiensten aan. Ons team kan uw spullen voor u inpakken of u voorzien van de nodige materialen om het zelf te doen. Wij bieden ook uitpakdiensten aan om u te helpen bij het inrichten van uw nieuwe woning.

Hoe beschermen jullie mijn spullen tijdens de verhuizing?

Wij besteden veel zorg aan de bescherming van uw bezittingen tijdens de verhuizing. Wij gebruiken verpakkingsmateriaal van hoge kwaliteit en professionele verpakkingstechnieken om ervoor te zorgen dat uw bezittingen tijdens het transport beschermd zijn. Wij gebruiken ook meubelkussens en krimpfolie om uw meubels te beschermen.

Hoe bereid ik mijn verhuizing voor?

Wij raden u aan ruim van tevoren te beginnen met de voorbereiding van uw verhuizing. Dit omvat het opruimen en wegdoen van spullen die u niet meer nodig hebt, het maken van een gedetailleerde inventaris van uw bezittingen en het labelen van uw dozen. Ons team kan u ook voorzien van een checklist om u te helpen georganiseerd te blijven.

Kunt u breekbare voorwerpen verhuizen?

Ja, wij hebben ervaring met het verhuizen van breekbare voorwerpen zoals porselein, glaswerk en kunstwerken. Wij gebruiken speciale verpakkingsmaterialen en -technieken om ervoor te zorgen dat deze voorwerpen beschermd worden tijdens het transport.