English version

Hulp van een professionele klusjesman

Als u niet bepaald een handig persoon bent, kan verhuizen nogal ontmoedigend zijn. Maar vrees niet, met de hulp van Shift Out's handyman service kunt u achterover leunen en ontspannen terwijl onze ervaren professionals alles voor u regelen. Van het demonteren van meubels tot het verwijderen van vloeren, onze veelzijdige klusjesmannen kunnen het allemaal aan. Laat de rompslomp van verhuizen u niet in de steek, laat Shift Out er een makkie van maken!

Handyman

Veel ervaring

Allround inzetbaar van hijsen tot (de)montage.

Minder zorgen en meer plezier

Wat doet een klusjesman?

Een klusjesman lost allerlei klusjes op die te maken hebben met uw verhuizing. De brede inzetbaarheid van de klusjesman komt goed van pas bij de verschillende klussen die u tijdens een verhuizing kunt tegenkomen. De klusjesman is niet alleen een ervaren klusser, maar ook een ervaren verhuizer. Heeft u een kast die al jaren in de kamer staat en heeft u geen idee hoe u deze uit elkaar moet halen? Geen paniek! Onze klusjesmannen zijn zeer ervaren in het demonteren van alle soorten meubels, van IKEA tot designer. Als u een ingewikkeld meubel heeft, is het natuurlijk altijd handig om de gebruiksaanwijzing bij de hand te houden of vooraf contact met ons op te nemen.

Handyman

Waar kunt u een handyman voor inzetten?

Het afkoppelen van de wasmachine of het verwijderen van de gordijnrail door het huis, een klusjesman is met zijn kennis en ervaring de juiste persoon. Klussen die een klusjesman kan oplossen variëren van:

 • (De)montage werk
 • Takelen
 • Lampen (de-)monteren
 • Gordijnen (de-)monteren
 • tot het verwijderen van een vloer
 • Ramen verwijderen
 • Sloten vervangen
 • Wasmachine en droger (ont-)koppelen
 • Inpakservice
 • Verven, zowel binnen als buiten. De handyman kan op zijn weg naar jouw woning ook langs de bouwmarkt gaan om de verf te halen.
 • Etc.

(De)montage werk

IKEA's PAX cabinets are usually the models we come across the most .Sommige meubels kunnen best uitdagend zijn om uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten. Het is hierbij van groot belang dat je weet hoe je het beste meubels kunt demonteren en monteren. Maar ook het gebruik van het juiste gereedschap is essentieel. Misschien heb je niet het juiste gereedschap of heb je de nodige tijd er niet voor om dit zelf te doen.

Vertrouw dan op de montageservice van Shift Out. De montagespecialisten van Shift Out halen jouw meubels in een wip uit elkaar en zetten ze net zo snel weer in elkaar. Zo hoef jij je daar geen zorgen over te maken. Op deze manier zijn je meubels praktisch hanteerbaar en eenvoudig te verhuizen.

Inzetten voor verschillende verhuisklussen.
Niet alleen kun je onze montagespecialisten inzetten voor het demonteren en monteren van meubelstukken. Ook zijn zij erg bedreven in bijvoorbeeld het ophangen van planken, lampen, klokken , schilderijen en TV. Daarnaast kunnen zij ook boorgaten dichten en kleine beschadigingen repareren zodat je oude woning weer netjes wordt opgeleverd.

Hijsen

Takelen is een verhuistechniek die vooral in oude steden zoals Amsterdam wordt toegepast. Hiervoor worden een touw en een blok gebruikt. We hangen de katrol (Blok) aan de haak bovenin het gebouw, dan laten we de kant van het touw zonder haak naar beneden zakken. We bevestigen de haak in het huis aan de riemen die we om de meubels hebben gebonden. Door aan het touw onderaan te trekken, kunnen we de meubels veilig uit het huis hijsen.

Ramen verwijderen

Soms moeten voor de verhuizing de ramen van uw woning verwijderd worden als we bijvoorbeeld de verhuislift gaan gebruiken. Binnen Amsterdam gaat het vooral om omhoogschuivende ramen die werken met contragewichten of veren. Deze zijn beide snel en eenvoudig te verwijderen en te vervangen door onze klusjesman.

Inpakservice

Zie je ertegenop om al je spullen in- of uit te pakken tijdens je verhuizing? Inpakken is een belangrijk onderdeel van een verhuizing en is een klus die zeker niet mag worden onderschat. Het is handig om alles juist te sorteren zodat al je spullen direct op de juiste plek terecht komen op je nieuwe adres, maar daarnaast is het vooral belangrijk dat zaken op zo’n manier worden ingepakt dat ze niet beschadigen tijdens het verhuizen. Daar kunnen onze inpak specialisten je feilloos bij helpen: razendsnel, professioneel en secuur.

Hoisting

Hoisting is a moving technique that is mainly used in old cities such as Amsterdam. A rope and block are used for this. We hang the pulley (Block) on the hook located at the top of the building, then we lower the side of the rope without the hook down. We attach the hook inside the house to the straps that we have tied around the furniture. By pulling the rope at the bottom, we can safely hoist the furniture out of the house.

Disconnect and connect washing machine

One of the key aspects of moving is ensuring that your household appliances are properly disconnected and reconnected, including your washing machine. Our experienced movers are trained to safely and efficiently disconnect and connect your washing machine, ensuring that it is transported to your new home without any damage. You can trust Shiftout to handle your move with the utmost care and professionalism, so you can focus on settling into your new home.

Moving company
Washing machine

Wasmachine loskoppelen en aansluiten

Een van de belangrijkste aspecten van verhuizen is ervoor zorgen dat uw huishoudelijke apparaten op de juiste manier worden losgekoppeld en weer aangesloten, inclusief uw wasmachine. Onze ervaren verhuizers zijn opgeleid om uw wasmachine veilig en efficiënt af te koppelen en aan te sluiten, zodat deze zonder schade naar uw nieuwe huis wordt vervoerd. U kunt erop vertrouwen dat Shiftout uw verhuizing met de grootst mogelijke zorg en professionaliteit uitvoert, zodat u zich kunt richten op uw nieuwe woning.

Handige man is zeker handig, hier zijn nog een paar use cases

Inzetten voor verschillende verhuisklussen.
Niet alleen kun je onze montagespecialisten inzetten voor het demonteren en monteren van meubelstukken. Ook zijn zij erg bedreven in bijvoorbeeld het ophangen van planken, lampen, klokken , schilderijen en TV. Daarnaast kunnen zij ook boorgaten dichten en kleine beschadigingen repareren zodat je oude woning weer netjes wordt opgeleverd.

Handyman, moving company

Vloer verwijderen

Of u nu uw vloeren wilt upgraden of gewoon beschadigde vloeren wilt vervangen, ons team van professionele verhuizers is uitgerust om de taak met gemak aan te pakken. Wij besteden veel zorg aan het verwijderen van uw oude vloerbedekking en zorgen ervoor dat dit efficiënt en zonder schade aan uw huis of bezittingen gebeurt. Onze ervaren verhuizers zullen ook de oude vloerbedekking op een milieuvriendelijke manier afvoeren, zodat uw ruimte schoon achterblijft en klaar is voor de installatie van uw nieuwe vloerbedekking.

 • Parket / laminaat
 • Zeil
 • Tapijt

Staat uw vloer er niet bij? Bel/mail ons voor de mogelijkheden.

Wilt u dat wij uw verhuizing regelen?

Veelgestelde vragen

Stel uw vraag
Wat kost een verhuizing?

Verhuizen kan een tijdrovende en inspannende klus zijn. Door je verhuizing zelf te doen met een paar vrienden of familieleden, kun je voor weinig geld verhuizen. Zo bent u alleen geld kwijt aan de huur van een busje. Je hele verhuizing uitbesteden hoeft echter ook niet duur te zijn. De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld de hoeveelheid meubels en hoe ver uw nieuwe woning is. Met de slimme verhuiscalculator van Shift Out kunt u binnen 5 minuten de kosten van uw verhuizing berekenen en krijgt u een nauwkeurige schatting van wat u kunt verwachten. Of u nu kiest om een busje te huren of uw hele verhuizing door ons laat uitvoeren, wij bieden betaalbare oplossingen die passen bij uw behoeften. Neem vandaag nog contact op met Shift Out voor een stressvrije en budgetvriendelijke verhuizing.

Wat te regelen bij een verhuizing?

Bij een verhuizing komt heel wat kijken, niet alleen de verhuizing zelf. Het is belangrijk om afscheid te nemen van spullen die u niet meer nodig hebt en alles slim in te pakken, zodat er niets beschadigd raakt. Slim uitpakken, zoals labels gebruiken om aan te geven welke spullen in welke kamer horen, kan ook tijd en moeite besparen. Bij Shift Out begrijpen we de uitdagingen van een verhuizing en daarom bieden we een gratis checklist om u te helpen georganiseerd te blijven en niets over het hoofd te zien. Onze uitgebreide checklist omvat alles van opruimen tot energiecontracten en abonnementsupdates, en zorgt voor een soepele en stressvrije verhuizing. Neem vandaag nog contact op met Shift Out voor al uw verhuiswensen.

Wanneer een verhuizing melden?

Bij Shift Out weten we dat tijdige communicatie van adreswijzigingen cruciaal is voor een succesvolle verhuizing. Wij raden u aan het proces ten minste 2 tot 4 weken voor uw verhuizing te starten om ervoor te zorgen dat alles op tijd wordt verhuisd. Met onze hulp kunt u gemakkelijk uw adres bijwerken bij alle relevante partijen, inclusief nutsbedrijven, abonnementen en andere belangrijke contacten.

Neem vandaag nog contact op met Shift Out voor meer informatie over onze verhuisdiensten.

Wanneer uitschrijven bij de gemeente na verhuizing?

Wij begrijpen dat het inschrijven bij uw nieuwe gemeente een belangrijk onderdeel is van het verhuisproces. Het is cruciaal dat u zich tijdig uitschrijft bij uw oude gemeente en zich binnen 5 dagen na uw verhuizing inschrijft bij uw nieuwe gemeente. Wist u echter dat u zich tot 4 weken van tevoren kunt inschrijven? Dit betekent dat u stress op het laatste moment kunt vermijden door het inschrijvingsproces vroegtijdig af te handelen.

Als u binnen dezelfde gemeente verhuist, hoeft u alleen een adreswijziging door te geven. In de meeste gevallen kunt u zich eenvoudig online in- en uitschrijven via de website van uw gemeente, waardoor u kostbare tijd bespaart. Bij Shift Out zijn we er om u bij elke stap van uw verhuizing te ondersteunen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze uitgebreide verhuisdiensten.

Hoe lang een kat binnenhouden na een verhuizing?

Bij Shift Out begrijpen we dat verhuizen een stressvolle ervaring kan zijn voor huisdieren, vooral voor katten. Het is belangrijk om extra zorg te besteden aan het verhuizen met uw harige vriend om hun comfort en welzijn te garanderen.

Om uw kat te helpen zich aan te passen aan de nieuwe omgeving, kunt u hun vertrouwde spullen, zoals hun mandje en kattenbak, het beste tijdens de verhuizing bewaren. Als u meteen nieuwe spullen introduceert, kan uw kat zich nog meer gestrest en gedesoriënteerd voelen in zijn nieuwe huis.

Neem de tijd om het gedrag en het comfort van uw kat te observeren terwijl hij zich in zijn nieuwe omgeving installeert. Met geduld en zorg zal uw kat zich snel thuis voelen in zijn nieuwe omgeving. Neem vandaag nog contact op met Shift Out voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende verhuizing, inclusief onze huisdiervriendelijke verhuisdiensten.

Biedt u in- en uitpakdiensten aan?

Ja, wij bieden zowel inpak- als uitpakdiensten aan. Ons team kan uw spullen voor u inpakken of u voorzien van de nodige materialen om het zelf te doen. Wij bieden ook uitpakdiensten aan om u te helpen bij het inrichten van uw nieuwe woning.

Hoe beschermen jullie mijn spullen tijdens de verhuizing?

Wij besteden veel zorg aan de bescherming van uw bezittingen tijdens de verhuizing. Wij gebruiken verpakkingsmateriaal van hoge kwaliteit en professionele verpakkingstechnieken om ervoor te zorgen dat uw bezittingen tijdens het transport beschermd zijn. Wij gebruiken ook meubelkussens en krimpfolie om uw meubels te beschermen.

Hoe bereid ik mijn verhuizing voor?

Wij raden u aan ruim van tevoren te beginnen met de voorbereiding van uw verhuizing. Dit omvat het opruimen en wegdoen van spullen die u niet meer nodig hebt, het maken van een gedetailleerde inventaris van uw bezittingen en het labelen van uw dozen. Ons team kan u ook voorzien van een checklist om u te helpen georganiseerd te blijven.

Kunt u breekbare voorwerpen verhuizen?

Ja, wij hebben ervaring met het verhuizen van breekbare voorwerpen zoals porselein, glaswerk en kunstwerken. Wij gebruiken speciale verpakkingsmaterialen en -technieken om ervoor te zorgen dat deze voorwerpen beschermd worden tijdens het transport.