English version

Home
Alle diensten
International moving icon
Internationale

Shift buiten Nederland tegen de beste prijzen

Shift Out biedt een professionele verhuisservice die u niet alleen helpt betaalbaar te verhuizen binnen Nederland, maar ook naar elke bestemming in Europa. Ons team heeft ruime ervaring met langeafstandsverhuizingen van en naar Nederland, waardoor wij de juiste keuze zijn voor uw verhuizing terug naar het land vanuit een andere Europese bestemming.

Worker at Shift Out

Een onmiddellijke schatting van de kosten van uw verhuizing

Ontvang tot 30% korting op uw verhuisdag

Een niet-bindende offerte wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wat voor internationale verhuizing wilt u?

Wij hebben vooral ervaring met Europese landen. Wilt u een prijs laten berekenen of een offerte aanvragen voor uw internationale verhuizing? Vul dan ons aanvraagformulier in.

Shift Out Service heeft ruime ervaring met verhuizingen naar het buitenland. Wij hebben al vele verhuizingen naar het buitenland naar volle tevredenheid mogen uitvoeren.

 • Internationale spoedverhuizingen
 • Meubeltransport naar het buitenland
 • Verpakking en bescherming van kostbaarheden
 • Douaneformaliteiten en documentatieondersteuning
A girl preparing for moving
A mover leading a box

Hoe kies ik een goed internationaal verhuisbedrijf?

Ervaar probleemloze internationale verhuisdiensten nu Shift Out uitbreidt tot buiten de grenzen van Nederland. Wij begrijpen de complexiteit van het verhuizen naar een nieuw land en zijn toegewijd om het proces soepel en stressvrij voor u te maken.

 • Uitgebreide verhuisoplossingen:
  Van verpakking en transport tot inklaring en uitpakken, wij behandelen elk aspect van uw verhuizing.
 • Gepersonaliseerde verhuisplannen:
  Afgestemd op uw unieke behoeften, voorkeuren en budget, zodat u verzekerd bent van een op maat gemaakte verhuiservaring.
 • Deskundige ondersteuning en begeleiding:
  Ons ervaren team biedt advies over internationale regelgeving, documentatie en culturele aanpassing, zodat uw overgang naadloos verloopt.
 • Veilige opslagmogelijkheden:
  Toegang tot betrouwbare en veilige opslagfaciliteiten in het land van bestemming voor uw bezittingen totdat u klaar bent om te verhuizen.
 • Verzekeringsdekking:
  Uitgebreide verzekeringsopties om uw waardevolle bezittingen tijdens het verhuisproces te beschermen.

Full-service internationale verhuizing of alleen verhuishulp? U kiest!

Bij Shift Out Service kiest u het serviceniveau voor zowel nationale als internationale verhuizingen. Wilt u bijvoorbeeld alleen het transport laten verzorgen door onze professionele verhuizers? Onze verhuizers staan klaar om uw inboedel veilig en efficiënt naar uw nieuwe woonplaats of bedrijfslocatie te vervoeren.

Wilt u een verhuizing die volledig voor u geregeld is, inclusief het monteren en demonteren van uw meubels, het inpakken van uw complete inboedel en het regelen van eventuele parkeervergunningen en douaneformaliteiten? Wij bieden u graag een full-service verhuizing aan.

Het feit dat u het niveau van dienstverlening voor uw internationale verhuizing bij ons kiest, heeft het grote voordeel dat u direct invloed heeft op de kosten van internationale verhuizingen. Als u de prijs van een verhuizing wat wilt drukken, kunt u ervoor kiezen om onze verhuizers alleen als verhuishulp in te zetten en meer zelf uit te voeren.

Wilt u dat wij uw verhuizing regelen?

Veelgestelde vragen

Stel uw vraag
Wat kost een verhuizing?

Verhuizen kan een tijdrovende en inspannende klus zijn. Door je verhuizing zelf te doen met een paar vrienden of familieleden, kun je voor weinig geld verhuizen. Zo bent u alleen geld kwijt aan de huur van een busje. Je hele verhuizing uitbesteden hoeft echter ook niet duur te zijn. De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld de hoeveelheid meubels en hoe ver uw nieuwe woning is. Met de slimme verhuiscalculator van Shift Out kunt u binnen 5 minuten de kosten van uw verhuizing berekenen en krijgt u een nauwkeurige schatting van wat u kunt verwachten. Of u nu kiest om een busje te huren of uw hele verhuizing door ons laat uitvoeren, wij bieden betaalbare oplossingen die passen bij uw behoeften. Neem vandaag nog contact op met Shift Out voor een stressvrije en budgetvriendelijke verhuizing.

Wat te regelen bij een verhuizing?

Bij een verhuizing komt heel wat kijken, niet alleen de verhuizing zelf. Het is belangrijk om afscheid te nemen van spullen die u niet meer nodig hebt en alles slim in te pakken, zodat er niets beschadigd raakt. Slim uitpakken, zoals labels gebruiken om aan te geven welke spullen in welke kamer horen, kan ook tijd en moeite besparen. Bij Shift Out begrijpen we de uitdagingen van een verhuizing en daarom bieden we een gratis checklist om u te helpen georganiseerd te blijven en niets over het hoofd te zien. Onze uitgebreide checklist omvat alles van opruimen tot energiecontracten en abonnementsupdates, en zorgt voor een soepele en stressvrije verhuizing. Neem vandaag nog contact op met Shift Out voor al uw verhuiswensen.

Wanneer een verhuizing melden?

Bij Shift Out weten we dat tijdige communicatie van adreswijzigingen cruciaal is voor een succesvolle verhuizing. Wij raden u aan het proces ten minste 2 tot 4 weken voor uw verhuizing te starten om ervoor te zorgen dat alles op tijd wordt verhuisd. Met onze hulp kunt u gemakkelijk uw adres bijwerken bij alle relevante partijen, inclusief nutsbedrijven, abonnementen en andere belangrijke contacten.

Neem vandaag nog contact op met Shift Out voor meer informatie over onze verhuisdiensten.

Wanneer uitschrijven bij de gemeente na verhuizing?

Wij begrijpen dat het inschrijven bij uw nieuwe gemeente een belangrijk onderdeel is van het verhuisproces. Het is cruciaal dat u zich tijdig uitschrijft bij uw oude gemeente en zich binnen 5 dagen na uw verhuizing inschrijft bij uw nieuwe gemeente. Wist u echter dat u zich tot 4 weken van tevoren kunt inschrijven? Dit betekent dat u stress op het laatste moment kunt vermijden door het inschrijvingsproces vroegtijdig af te handelen.

Als u binnen dezelfde gemeente verhuist, hoeft u alleen een adreswijziging door te geven. In de meeste gevallen kunt u zich eenvoudig online in- en uitschrijven via de website van uw gemeente, waardoor u kostbare tijd bespaart. Bij Shift Out zijn we er om u bij elke stap van uw verhuizing te ondersteunen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze uitgebreide verhuisdiensten.

Hoe lang een kat binnenhouden na een verhuizing?

Bij Shift Out begrijpen we dat verhuizen een stressvolle ervaring kan zijn voor huisdieren, vooral voor katten. Het is belangrijk om extra zorg te besteden aan het verhuizen met uw harige vriend om hun comfort en welzijn te garanderen.

Om uw kat te helpen zich aan te passen aan de nieuwe omgeving, kunt u hun vertrouwde spullen, zoals hun mandje en kattenbak, het beste tijdens de verhuizing bewaren. Als u meteen nieuwe spullen introduceert, kan uw kat zich nog meer gestrest en gedesoriënteerd voelen in zijn nieuwe huis.

Neem de tijd om het gedrag en het comfort van uw kat te observeren terwijl hij zich in zijn nieuwe omgeving installeert. Met geduld en zorg zal uw kat zich snel thuis voelen in zijn nieuwe omgeving. Neem vandaag nog contact op met Shift Out voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende verhuizing, inclusief onze huisdiervriendelijke verhuisdiensten.

Biedt u in- en uitpakdiensten aan?

Ja, wij bieden zowel inpak- als uitpakdiensten aan. Ons team kan uw spullen voor u inpakken of u voorzien van de nodige materialen om het zelf te doen. Wij bieden ook uitpakdiensten aan om u te helpen bij het inrichten van uw nieuwe woning.

Hoe beschermen jullie mijn spullen tijdens de verhuizing?

Wij besteden veel zorg aan de bescherming van uw bezittingen tijdens de verhuizing. Wij gebruiken verpakkingsmateriaal van hoge kwaliteit en professionele verpakkingstechnieken om ervoor te zorgen dat uw bezittingen tijdens het transport beschermd zijn. Wij gebruiken ook meubelkussens en krimpfolie om uw meubels te beschermen.

Hoe bereid ik mijn verhuizing voor?

Wij raden u aan ruim van tevoren te beginnen met de voorbereiding van uw verhuizing. Dit omvat het opruimen en wegdoen van spullen die u niet meer nodig hebt, het maken van een gedetailleerde inventaris van uw bezittingen en het labelen van uw dozen. Ons team kan u ook voorzien van een checklist om u te helpen georganiseerd te blijven.

Kunt u breekbare voorwerpen verhuizen?

Ja, wij hebben ervaring met het verhuizen van breekbare voorwerpen zoals porselein, glaswerk en kunstwerken. Wij gebruiken speciale verpakkingsmaterialen en -technieken om ervoor te zorgen dat deze voorwerpen beschermd worden tijdens het transport.