English version

Verhuiskosten met Shift Out

Dit zijn richtprijzen. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren. U kunt altijd kosten besparen door bijvoorbeeld zelf mee te helpen met het sjouwen. Of alleen de grote en zware spullen door ons te laten verhuizen.

Minimaal 30% voordeliger dan een erkend groot verhuisbedrijf!
Eenpersoons huishouden
€275
Twee persoonshuishoudens
€440
Gezin met kinderen
€750
Icon movers

Verhuizers inhuren: € 29 per uur

Onze verhuizers bij Shift Out zijn bekwame professionals met waardevolle ervaring en kennis. Uw verhuizing zal worden gecoördineerd en uitgevoerd door onze verhuizers van begin tot eind, en ze zijn beschikbaar om al uw vragen onderweg te beantwoorden.

Removal lifts icon

Verhuisliften: Vanaf € 35 per uur

Onze verhuisliften zijn toegankelijk  tot en met 9e etage , en als u al een verhuiswagen bij ons heeft gehuurd, bedragen de kosten voor het gebruik van de lift slechts €35 per uur (minimaal 3 uur). Als u alleen gebruik wilt maken van onze verhuislift, moet u een van onze verhuizers apart inhuren.

Wilt u dat wij uw verhuizing regelen?

Moving truck rental icon

Verhuiswagen : €29  per uur

Onze verhuiswagens hebben een laadruimte van 21m3, worden geleverd met alle benodigde apparatuur voor het veilig vervoeren van uw spullen, waaronder dolly's, rolkarren, dekens en spanbanden.

Moving elevator

Voorrijkosten

Deze voor- en terugrijkosten worden uiteraard gewoon netjes in onze offertes meegenomen. Geen verassingen achteraf of kleine lettertjes.
Verder rekenen wij € 0,69 per kilometer vanaf onze dichtstbijzijnde standplaats

Handyman icon

Handyman:  €29  per uur

Heeft u hulp nodig bij het (de)monteren van uw goederen, dan kunnen wij u voorzien van een professionele klusjesman. Hij kan onder andere meubels (de)monteren, verlichting loskoppelen, gordijnrails loskoppelen, wasmachines loskoppelen, etc.

Wekeend icon

Weekendtarief

Onze flexibele verhuizers verhuizen u ook op zaterdag én zondag! Wij zijn vrijwel de enige die u op deze dagen kunnen verhuizen.Onze verhuizers zijn wij wettelijk verplicht een toeslag van 25% op onze arbeid te vragen voor onze werkzaamheden op zaterdag en 50% op zon- en feestdagen.

Dit zijn richtprijzen. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren. U kunt altijd kosten besparen door bijvoorbeeld zelf mee te helpen met het sjouwen. Of alleen de grote en zware spullen door ons te laten verhuizen.Minstens 30% goedkoper dan een erkend groot verhuisbedrijf!

Veelgestelde vragen

Stel uw vraag
Wat kost een verhuizing?

Verhuizen kan een tijdrovende en inspannende klus zijn. Door je verhuizing zelf te doen met een paar vrienden of familieleden, kun je voor weinig geld verhuizen. Zo bent u alleen geld kwijt aan de huur van een busje. Je hele verhuizing uitbesteden hoeft echter ook niet duur te zijn. De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld de hoeveelheid meubels en hoe ver uw nieuwe woning is. Met de slimme verhuiscalculator van Shift Out kunt u binnen 5 minuten de kosten van uw verhuizing berekenen en krijgt u een nauwkeurige schatting van wat u kunt verwachten. Of u nu kiest om een busje te huren of uw hele verhuizing door ons laat uitvoeren, wij bieden betaalbare oplossingen die passen bij uw behoeften. Neem vandaag nog contact op met Shift Out voor een stressvrije en budgetvriendelijke verhuizing.

Wat te regelen bij een verhuizing?

Bij een verhuizing komt heel wat kijken, niet alleen de verhuizing zelf. Het is belangrijk om afscheid te nemen van spullen die u niet meer nodig hebt en alles slim in te pakken, zodat er niets beschadigd raakt. Slim uitpakken, zoals labels gebruiken om aan te geven welke spullen in welke kamer horen, kan ook tijd en moeite besparen. Bij Shift Out begrijpen we de uitdagingen van een verhuizing en daarom bieden we een gratis checklist om u te helpen georganiseerd te blijven en niets over het hoofd te zien. Onze uitgebreide checklist omvat alles van opruimen tot energiecontracten en abonnementsupdates, en zorgt voor een soepele en stressvrije verhuizing. Neem vandaag nog contact op met Shift Out voor al uw verhuiswensen.

Wanneer een verhuizing melden?

Bij Shift Out weten we dat tijdige communicatie van adreswijzigingen cruciaal is voor een succesvolle verhuizing. Wij raden u aan het proces ten minste 2 tot 4 weken voor uw verhuizing te starten om ervoor te zorgen dat alles op tijd wordt verhuisd. Met onze hulp kunt u gemakkelijk uw adres bijwerken bij alle relevante partijen, inclusief nutsbedrijven, abonnementen en andere belangrijke contacten.

Neem vandaag nog contact op met Shift Out voor meer informatie over onze verhuisdiensten.

Wanneer uitschrijven bij de gemeente na verhuizing?

Wij begrijpen dat het inschrijven bij uw nieuwe gemeente een belangrijk onderdeel is van het verhuisproces. Het is cruciaal dat u zich tijdig uitschrijft bij uw oude gemeente en zich binnen 5 dagen na uw verhuizing inschrijft bij uw nieuwe gemeente. Wist u echter dat u zich tot 4 weken van tevoren kunt inschrijven? Dit betekent dat u stress op het laatste moment kunt vermijden door het inschrijvingsproces vroegtijdig af te handelen.

Als u binnen dezelfde gemeente verhuist, hoeft u alleen een adreswijziging door te geven. In de meeste gevallen kunt u zich eenvoudig online in- en uitschrijven via de website van uw gemeente, waardoor u kostbare tijd bespaart. Bij Shift Out zijn we er om u bij elke stap van uw verhuizing te ondersteunen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze uitgebreide verhuisdiensten.

Hoe lang een kat binnenhouden na een verhuizing?

Bij Shift Out begrijpen we dat verhuizen een stressvolle ervaring kan zijn voor huisdieren, vooral voor katten. Het is belangrijk om extra zorg te besteden aan het verhuizen met uw harige vriend om hun comfort en welzijn te garanderen.

Om uw kat te helpen zich aan te passen aan de nieuwe omgeving, kunt u hun vertrouwde spullen, zoals hun mandje en kattenbak, het beste tijdens de verhuizing bewaren. Als u meteen nieuwe spullen introduceert, kan uw kat zich nog meer gestrest en gedesoriënteerd voelen in zijn nieuwe huis.

Neem de tijd om het gedrag en het comfort van uw kat te observeren terwijl hij zich in zijn nieuwe omgeving installeert. Met geduld en zorg zal uw kat zich snel thuis voelen in zijn nieuwe omgeving. Neem vandaag nog contact op met Shift Out voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende verhuizing, inclusief onze huisdiervriendelijke verhuisdiensten.

Biedt u in- en uitpakdiensten aan?

Ja, wij bieden zowel inpak- als uitpakdiensten aan. Ons team kan uw spullen voor u inpakken of u voorzien van de nodige materialen om het zelf te doen. Wij bieden ook uitpakdiensten aan om u te helpen bij het inrichten van uw nieuwe woning.

Hoe beschermen jullie mijn spullen tijdens de verhuizing?

Wij besteden veel zorg aan de bescherming van uw bezittingen tijdens de verhuizing. Wij gebruiken verpakkingsmateriaal van hoge kwaliteit en professionele verpakkingstechnieken om ervoor te zorgen dat uw bezittingen tijdens het transport beschermd zijn. Wij gebruiken ook meubelkussens en krimpfolie om uw meubels te beschermen.

Hoe bereid ik mijn verhuizing voor?

Wij raden u aan ruim van tevoren te beginnen met de voorbereiding van uw verhuizing. Dit omvat het opruimen en wegdoen van spullen die u niet meer nodig hebt, het maken van een gedetailleerde inventaris van uw bezittingen en het labelen van uw dozen. Ons team kan u ook voorzien van een checklist om u te helpen georganiseerd te blijven.

Kunt u breekbare voorwerpen verhuizen?

Ja, wij hebben ervaring met het verhuizen van breekbare voorwerpen zoals porselein, glaswerk en kunstwerken. Wij gebruiken speciale verpakkingsmaterialen en -technieken om ervoor te zorgen dat deze voorwerpen beschermd worden tijdens het transport.