English version

Welke verhuizing het ook is, wij kunnen het allemaal aan.

Wie een verhuizing van dichtbij heeft meegemaakt, kan bevestigen dat verhuizen een vak apart is. De kunst van het verhuizen ligt in het zo efficiënt mogelijk overbrengen van de gehele inboedel. Wie het hele verhuisproces uitbesteedt met een full-service verhuizing, hoeft zich geen zorgen te maken over de efficiëntie van het inpakken van dozen.

A redhead girl looking in the moving box

Een onmiddellijke schatting van de kosten van uw verhuizing

Ontvang tot 30% korting op uw verhuisdag

Een niet-bindende offerte wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wat is een full service verhuizing

Wilt u liever ontzorgd worden tijdens de verhuizing, kies dan voor een full-service verhuizing van Shift Out. De verhuizers pakken uw waardevolle spullen voor u in, vervoeren ze en zorgen ervoor dat ze op de juiste plek in de nieuwe woning komen te staan. Voor Shift Out draait een full-service verhuizing om het volledig ontzorgen van de klant, van de eerste verhuisdoos tot de laatste stoel aan de eettafel in de nieuwe woning.

Shift Out Service heeft ruime ervaring met verhuizingen naar het buitenland. Wij hebben al vele verhuizingen naar het buitenland naar volle tevredenheid mogen uitvoeren.

Een full-service verhuizing is prettig omdat u niet zelf hoeft te tillen, in te pakken en in te laden. Andere voordelen van een full-service verhuizing zijn:

  • Uw spullen vooraf stevig en veilig inpakken
  • Demonteren van meubels en inpakken voor transport
  • Uw oude huis bezemschoon opleveren
  • Huisraad dat je niet meer nodig hebt naar een kringloopwinkel brengen
  • Verwijdering van puin en grofvuil
  • Uw meubels weer in elkaar zetten en in uw nieuwe huis plaatsen
A room prepared for moving
A girl sign the moving box

Voordelen van een volledige verhuizing

Een full-service verhuizing is prettig omdat u niet zelf hoeft te tillen, in te pakken en in te laden. Andere voordelen van een full-service verhuizing zijn:

Geen op en neer reizen van het oude naar het nieuwe huis.

Dankzij de jarenlange ervaring van het team verhuizers zijn uw spullen in een mum van tijd ingepakt en gaat er geen kubieke meter verloren tijdens het transport. Zo kunt u verhuizen zonder op en neer te moeten rijden tussen de huizen.

Volledig zorgeloos verhuizen tegen betaalbare prijzen

Shift Out biedt de goedkoopste verhuizingen van Nederland. Dit geldt ook voor onze full-service verhuizingen

Wilt u dat wij uw verhuizing regelen?

Veelgestelde vragen

Stel uw vraag
Wat kost een verhuizing?

Verhuizen kan een tijdrovende en inspannende klus zijn. Door je verhuizing zelf te doen met een paar vrienden of familieleden, kun je voor weinig geld verhuizen. Zo bent u alleen geld kwijt aan de huur van een busje. Je hele verhuizing uitbesteden hoeft echter ook niet duur te zijn. De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld de hoeveelheid meubels en hoe ver uw nieuwe woning is. Met de slimme verhuiscalculator van Shift Out kunt u binnen 5 minuten de kosten van uw verhuizing berekenen en krijgt u een nauwkeurige schatting van wat u kunt verwachten. Of u nu kiest om een busje te huren of uw hele verhuizing door ons laat uitvoeren, wij bieden betaalbare oplossingen die passen bij uw behoeften. Neem vandaag nog contact op met Shift Out voor een stressvrije en budgetvriendelijke verhuizing.

Wat te regelen bij een verhuizing?

Bij een verhuizing komt heel wat kijken, niet alleen de verhuizing zelf. Het is belangrijk om afscheid te nemen van spullen die u niet meer nodig hebt en alles slim in te pakken, zodat er niets beschadigd raakt. Slim uitpakken, zoals labels gebruiken om aan te geven welke spullen in welke kamer horen, kan ook tijd en moeite besparen. Bij Shift Out begrijpen we de uitdagingen van een verhuizing en daarom bieden we een gratis checklist om u te helpen georganiseerd te blijven en niets over het hoofd te zien. Onze uitgebreide checklist omvat alles van opruimen tot energiecontracten en abonnementsupdates, en zorgt voor een soepele en stressvrije verhuizing. Neem vandaag nog contact op met Shift Out voor al uw verhuiswensen.

Wanneer een verhuizing melden?

Bij Shift Out weten we dat tijdige communicatie van adreswijzigingen cruciaal is voor een succesvolle verhuizing. Wij raden u aan het proces ten minste 2 tot 4 weken voor uw verhuizing te starten om ervoor te zorgen dat alles op tijd wordt verhuisd. Met onze hulp kunt u gemakkelijk uw adres bijwerken bij alle relevante partijen, inclusief nutsbedrijven, abonnementen en andere belangrijke contacten.

Neem vandaag nog contact op met Shift Out voor meer informatie over onze verhuisdiensten.

Wanneer uitschrijven bij de gemeente na verhuizing?

Wij begrijpen dat het inschrijven bij uw nieuwe gemeente een belangrijk onderdeel is van het verhuisproces. Het is cruciaal dat u zich tijdig uitschrijft bij uw oude gemeente en zich binnen 5 dagen na uw verhuizing inschrijft bij uw nieuwe gemeente. Wist u echter dat u zich tot 4 weken van tevoren kunt inschrijven? Dit betekent dat u stress op het laatste moment kunt vermijden door het inschrijvingsproces vroegtijdig af te handelen.

Als u binnen dezelfde gemeente verhuist, hoeft u alleen een adreswijziging door te geven. In de meeste gevallen kunt u zich eenvoudig online in- en uitschrijven via de website van uw gemeente, waardoor u kostbare tijd bespaart. Bij Shift Out zijn we er om u bij elke stap van uw verhuizing te ondersteunen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze uitgebreide verhuisdiensten.

Hoe lang een kat binnenhouden na een verhuizing?

Bij Shift Out begrijpen we dat verhuizen een stressvolle ervaring kan zijn voor huisdieren, vooral voor katten. Het is belangrijk om extra zorg te besteden aan het verhuizen met uw harige vriend om hun comfort en welzijn te garanderen.

Om uw kat te helpen zich aan te passen aan de nieuwe omgeving, kunt u hun vertrouwde spullen, zoals hun mandje en kattenbak, het beste tijdens de verhuizing bewaren. Als u meteen nieuwe spullen introduceert, kan uw kat zich nog meer gestrest en gedesoriënteerd voelen in zijn nieuwe huis.

Neem de tijd om het gedrag en het comfort van uw kat te observeren terwijl hij zich in zijn nieuwe omgeving installeert. Met geduld en zorg zal uw kat zich snel thuis voelen in zijn nieuwe omgeving. Neem vandaag nog contact op met Shift Out voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende verhuizing, inclusief onze huisdiervriendelijke verhuisdiensten.

Biedt u in- en uitpakdiensten aan?

Ja, wij bieden zowel inpak- als uitpakdiensten aan. Ons team kan uw spullen voor u inpakken of u voorzien van de nodige materialen om het zelf te doen. Wij bieden ook uitpakdiensten aan om u te helpen bij het inrichten van uw nieuwe woning.

Hoe beschermen jullie mijn spullen tijdens de verhuizing?

Wij besteden veel zorg aan de bescherming van uw bezittingen tijdens de verhuizing. Wij gebruiken verpakkingsmateriaal van hoge kwaliteit en professionele verpakkingstechnieken om ervoor te zorgen dat uw bezittingen tijdens het transport beschermd zijn. Wij gebruiken ook meubelkussens en krimpfolie om uw meubels te beschermen.

Hoe bereid ik mijn verhuizing voor?

Wij raden u aan ruim van tevoren te beginnen met de voorbereiding van uw verhuizing. Dit omvat het opruimen en wegdoen van spullen die u niet meer nodig hebt, het maken van een gedetailleerde inventaris van uw bezittingen en het labelen van uw dozen. Ons team kan u ook voorzien van een checklist om u te helpen georganiseerd te blijven.

Kunt u breekbare voorwerpen verhuizen?

Ja, wij hebben ervaring met het verhuizen van breekbare voorwerpen zoals porselein, glaswerk en kunstwerken. Wij gebruiken speciale verpakkingsmaterialen en -technieken om ervoor te zorgen dat deze voorwerpen beschermd worden tijdens het transport.