English version

Home
Alle diensten
Verhuislift huren

Huur verhuislift

Het hebben van het juiste verhuismateriaal is de succesfactor voor een efficiënte verhuizing. Zo is een verhuislift onmisbaar bij een verhuizing vanaf een hogere verdieping. Wij van Shift Out bieden daarom verhuisliften aan voor een realistische prijs. U kunt bij ons al een verhuislift huren voor € 35 per uur. Houd er rekening mee dat u de bediener van de verhuislift, een professionele verhuizer, inhuurt voor € 29 per uur. Andere gebieden waar wij in uitblinken:

 • Wij kunnen uw nieuwe meubels bij de winkel of fabrikant ophalen en vervolgens bij u thuis afleveren (ook op de dag van de verhuizing, zodat u meteen al uw nieuwe en oude meubels op uw nieuwe adres hebt).
 • Shift Out kan bestellingen van verschillende winkels voor u 'ophalen' en tegelijk laten bezorgen of ze tijdens uw verhuizing naar uw nieuwe adres brengen.
 • Tijdelijke opslag van meubels is bij Shift Out ook mogelijk in combinatie met meubeltransport, bijvoorbeeld bij een verbouwing of verhuizing.
Woman preparing for relocation

Huur een verhuislift bij Shift Out

Bij een verhuizing naar bijvoorbeeld de 3e verdieping is het niet erg prettig om alle meubels via de trap naar beneden of naar boven te vervoeren. In bepaalde gevallen is het vanwege een klein trappenhuis niet haalbaar om de meubels via de trap te verplaatsen. Voor deze verhuizingen wordt vaak een verhuislift gebruikt. Omdat een verhuislift een bereik heeft van tot en met 9e etage kan er veel tijd bespaard worden. En tijd is geld!

Een verhuislift huren doet u bij ons altijd voor een realistische prijs en inclusief professionele begeleiding. Deze begeleiding is belangrijk voor de veiligheid. Het bedienen van een verhuislift brengt grote hoogtes met zich mee, de ervaring van een verhuisassistent komt de veiligheid ten goede.

two movers

Rent a moving lift for the greatest ease of moving

Het biedt mensen veel gemak wanneer bij een verhuizing gebruik wordt gemaakt van een verhuislift. Vooral bij mensen die in appartementen wonen waar geen lift in het gebouw aanwezig is. Met behulp van een verhuislift blijven meubels onbeschadigd en kunnen ze zonder problemen verplaatst worden. Het bereik en de precisie van de verhuisliften is zeer groot, waardoor wij uw huisraad ook op grote hoogte veilig kunnen verhuizen.

Een verhuislift kan ook van pas komen bij een woningontruiming . Een ontruiming moet vaak snel gebeuren, en met een verhuislift kunt u de spullen veel sneller naar beneden krijgen dan steeds weer naar beneden lopen met uw spullen. Bij Shift Out Service kunt u een verhuislift met operator huren voor uw ontruiming, maar u kunt er ook voor kiezen om de gehele woningontruiming over te laten aan onze professionele verhuizers.

woman preparing for move

Hoe kan ik een ladderlift huren?

Een ladderlift huren is eenvoudig. U kunt onze online prijscalculator op de website gebruiken om de kosten te berekenen voor het huren van een verhuislift voor uw verhuizing. Met de tool kunt u zelf een indicatie maken met betrekking tot het huren van de verhuislift. De handige toevoeging die gegeven wordt op basis van de prijscalculator is dat deze inschat hoe lang de verhuislift gehuurd moet worden om alle meubels naar boven of beneden te verhuizen. Zo voorkom je dat de verhuislift te kort of te lang gehuurd wordt.ift

Onze verhuisliften tot en met 9e etage kosten u slechts €35 per uur als u bij ons een verhuiswagen inclusief verhuizer huurt. De verhuislift wordt in rekening gebracht voor minimaal 3 uur. Sommige van onze verhuizers zijn ook gespecialiseerd in het bedienen van de verhuislift. Zo zorgen wij ervoor dat uw gehele inboedel op een nette manier wordt verhuisd. Ook bent u zelf verantwoordelijk voor het verkrijgen van een ontheffing. Dit kunt u regelen via deze link op de website van de gemeente .

Tips voor een noodverhuizing

Een verhuislift huren tilt uw verhuizing gegarandeerd naar een hoger niveau.

 • Kosten- en tijdsbesparing door een hogere efficiëntie van uw verhuizing
 • Professionele service door een verhuisassistent die dagelijks met de verhuislift werkt.
 • Geen kans op blessures of lichamelijke klachten door het tillen van zware meubels door smalle trappenhuizen.
 • Minder risico op schade aan uw meubels en andere huisraad
 • Verzekering voor eventuele schade aan de woning, omgeving of inboedel
 • Bereik tot en met 9e etage verdiepingen
 • Hefvermogen tot 200 kg.
 • Een verhuislift huren met professionele begeleiding kan in heel Nederland en elke dag van de week.
urgent move

Wilt u dat wij uw verhuizing regelen?

Veelgestelde vragen

Stel uw vraag
Wat kost een verhuizing?

Verhuizen kan een tijdrovende en inspannende klus zijn. Door je verhuizing zelf te doen met een paar vrienden of familieleden, kun je voor weinig geld verhuizen. Zo bent u alleen geld kwijt aan de huur van een busje. Je hele verhuizing uitbesteden hoeft echter ook niet duur te zijn. De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld de hoeveelheid meubels en hoe ver uw nieuwe woning is. Met de slimme verhuiscalculator van Shift Out kunt u binnen 5 minuten de kosten van uw verhuizing berekenen en krijgt u een nauwkeurige schatting van wat u kunt verwachten. Of u nu kiest om een busje te huren of uw hele verhuizing door ons laat uitvoeren, wij bieden betaalbare oplossingen die passen bij uw behoeften. Neem vandaag nog contact op met Shift Out voor een stressvrije en budgetvriendelijke verhuizing.

Wat te regelen bij een verhuizing?

Bij een verhuizing komt heel wat kijken, niet alleen de verhuizing zelf. Het is belangrijk om afscheid te nemen van spullen die u niet meer nodig hebt en alles slim in te pakken, zodat er niets beschadigd raakt. Slim uitpakken, zoals labels gebruiken om aan te geven welke spullen in welke kamer horen, kan ook tijd en moeite besparen. Bij Shift Out begrijpen we de uitdagingen van een verhuizing en daarom bieden we een gratis checklist om u te helpen georganiseerd te blijven en niets over het hoofd te zien. Onze uitgebreide checklist omvat alles van opruimen tot energiecontracten en abonnementsupdates, en zorgt voor een soepele en stressvrije verhuizing. Neem vandaag nog contact op met Shift Out voor al uw verhuiswensen.

Wanneer een verhuizing melden?

Bij Shift Out weten we dat tijdige communicatie van adreswijzigingen cruciaal is voor een succesvolle verhuizing. Wij raden u aan het proces ten minste 2 tot 4 weken voor uw verhuizing te starten om ervoor te zorgen dat alles op tijd wordt verhuisd. Met onze hulp kunt u gemakkelijk uw adres bijwerken bij alle relevante partijen, inclusief nutsbedrijven, abonnementen en andere belangrijke contacten.

Neem vandaag nog contact op met Shift Out voor meer informatie over onze verhuisdiensten.

Wanneer uitschrijven bij de gemeente na verhuizing?

Wij begrijpen dat het inschrijven bij uw nieuwe gemeente een belangrijk onderdeel is van het verhuisproces. Het is cruciaal dat u zich tijdig uitschrijft bij uw oude gemeente en zich binnen 5 dagen na uw verhuizing inschrijft bij uw nieuwe gemeente. Wist u echter dat u zich tot 4 weken van tevoren kunt inschrijven? Dit betekent dat u stress op het laatste moment kunt vermijden door het inschrijvingsproces vroegtijdig af te handelen.

Als u binnen dezelfde gemeente verhuist, hoeft u alleen een adreswijziging door te geven. In de meeste gevallen kunt u zich eenvoudig online in- en uitschrijven via de website van uw gemeente, waardoor u kostbare tijd bespaart. Bij Shift Out zijn we er om u bij elke stap van uw verhuizing te ondersteunen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze uitgebreide verhuisdiensten.

Hoe lang een kat binnenhouden na een verhuizing?

Bij Shift Out begrijpen we dat verhuizen een stressvolle ervaring kan zijn voor huisdieren, vooral voor katten. Het is belangrijk om extra zorg te besteden aan het verhuizen met uw harige vriend om hun comfort en welzijn te garanderen.

Om uw kat te helpen zich aan te passen aan de nieuwe omgeving, kunt u hun vertrouwde spullen, zoals hun mandje en kattenbak, het beste tijdens de verhuizing bewaren. Als u meteen nieuwe spullen introduceert, kan uw kat zich nog meer gestrest en gedesoriënteerd voelen in zijn nieuwe huis.

Neem de tijd om het gedrag en het comfort van uw kat te observeren terwijl hij zich in zijn nieuwe omgeving installeert. Met geduld en zorg zal uw kat zich snel thuis voelen in zijn nieuwe omgeving. Neem vandaag nog contact op met Shift Out voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende verhuizing, inclusief onze huisdiervriendelijke verhuisdiensten.

Biedt u in- en uitpakdiensten aan?

Ja, wij bieden zowel inpak- als uitpakdiensten aan. Ons team kan uw spullen voor u inpakken of u voorzien van de nodige materialen om het zelf te doen. Wij bieden ook uitpakdiensten aan om u te helpen bij het inrichten van uw nieuwe woning.

Hoe beschermen jullie mijn spullen tijdens de verhuizing?

Wij besteden veel zorg aan de bescherming van uw bezittingen tijdens de verhuizing. Wij gebruiken verpakkingsmateriaal van hoge kwaliteit en professionele verpakkingstechnieken om ervoor te zorgen dat uw bezittingen tijdens het transport beschermd zijn. Wij gebruiken ook meubelkussens en krimpfolie om uw meubels te beschermen.

Hoe bereid ik mijn verhuizing voor?

Wij raden u aan ruim van tevoren te beginnen met de voorbereiding van uw verhuizing. Dit omvat het opruimen en wegdoen van spullen die u niet meer nodig hebt, het maken van een gedetailleerde inventaris van uw bezittingen en het labelen van uw dozen. Ons team kan u ook voorzien van een checklist om u te helpen georganiseerd te blijven.

Kunt u breekbare voorwerpen verhuizen?

Ja, wij hebben ervaring met het verhuizen van breekbare voorwerpen zoals porselein, glaswerk en kunstwerken. Wij gebruiken speciale verpakkingsmaterialen en -technieken om ervoor te zorgen dat deze voorwerpen beschermd worden tijdens het transport.