English version

Truckmaat - LA

Autoverhuur

Price label icon

Vanaf 46$ per dag

Three moving boxes icon

20 m³ laadruimte

Driver license icon

Rijbewijs B

Car seat icon

3 zetels

Manual transmission

Handmatige transmissie

Boek deze auto
Shift Out moving car size l

Huurprijs

Naar de dageraad

Ma-Hu

Vrij-Zon

Hele dag

69$

89$

Day part

49$

49$

Snelle notitie

* A half-day rate is only possible on weekdays from 08:00 to 12:00, from 12:30 to 16:30 or from 17:00 to 07:30 the following day.

Verzekering

Dekking

Geen dekking

Standaard

Extra

Storting

500$

250$

250$

Eigen risico

2500$

1000$

250$

Kosten per dag

Geen

10$

25$

* Bij het huren van een bus is het belangrijk dat u de juiste verzekering kiest, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Kies de verzekering die u geschikt vindt voor de huurperiode en let goed op de huurvoorwaarden.

Huurvoorwaarden

Dekking in het buitenland7$/day

Voorruit en band 5$/day

Inzittenden verzekering 3$/day

Tanken 5$

Extra bestuurder 2$/day

Verhuisaccessoires *Free

Spanbanden, verhuisdekens, meubelhond en steekwagen Alle bedragen zijn inclusief BTWA

Zie onze Huurvoorwaarden voor meer informatie

Vergelijk de huurmogelijkheden

XS
S
M
L
Prijs
VA €39,-
VA €49,-
VA €59,-
VA €69,-
Kosten per kilometer
€0.10
€0.10
€0.10
€0.15
Volume
3 m³ *
6 m³ *
10 m³ *
20 m³ *
Binnenafmetingen (LxBxH)
1.75 x 1.46 x 1.25 m *
2.65 x 1.59 x 1.35 m *
3.10 x 1.70 x 1.87 m *
4.15 x 2.20 x 2.20 m *
Zitplaatsen
2
3
3
3
Achterklep
Geen
Geen
Geen
Ja
Draagvermogen
600 kg
1150 kg *
1150 kg *
800 kg *
Buitenafmetingen (LxBxH)
4.71 x 2.14 x 1.84 m *
5.35 x 2.28 x 1.95 m *
5.50 x 2.47 x 2.48 m *
6.90 x 2.47 x 3.50 m *
Brandstof
Diesel
Diesel
Diesel
Diesel
Verbruik
6.5 l/100km *
7 l/100km *
10.5 l/100km *
12 l/100km *
Rijbewijs
B
B
B
B
Gewicht van het voertuig
1500 kg *
1800 kg *
1950 kg *
2700 kg *

Meer specificaties

Zitplaats

3 zetels

Content Cargo space

3 m³

Inner dimensions (LxWxH)

1.75 x 1.46 x 1.25 m

Transmission

Manual

Air conditioning

Ja

Cost per kilometer

€0.10

Consumption

6.5 l/100km

Trailer hitch

€0.10

Fuel

Diesel

Drivers license

B

Exterior dimensions (LxWxH)

4.71 x 2.14 x 1.84 m

Load capacity

600 kg

Tailgate

Geen

Volume

3 m³

Vehicle weight

1500 kg

Wilt u dat wij uw verhuizing regelen?

Veelgestelde vragen

Stel uw vraag
Wat kost een verhuizing?

Verhuizen kan een tijdrovende en inspannende klus zijn. Door je verhuizing zelf te doen met een paar vrienden of familieleden, kun je voor weinig geld verhuizen. Zo bent u alleen geld kwijt aan de huur van een busje. Je hele verhuizing uitbesteden hoeft echter ook niet duur te zijn. De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld de hoeveelheid meubels en hoe ver uw nieuwe woning is. Met de slimme verhuiscalculator van Shift Out kunt u binnen 5 minuten de kosten van uw verhuizing berekenen en krijgt u een nauwkeurige schatting van wat u kunt verwachten. Of u nu kiest om een busje te huren of uw hele verhuizing door ons laat uitvoeren, wij bieden betaalbare oplossingen die passen bij uw behoeften. Neem vandaag nog contact op met Shift Out voor een stressvrije en budgetvriendelijke verhuizing.

Wat te regelen bij een verhuizing?

Bij een verhuizing komt heel wat kijken, niet alleen de verhuizing zelf. Het is belangrijk om afscheid te nemen van spullen die u niet meer nodig hebt en alles slim in te pakken, zodat er niets beschadigd raakt. Slim uitpakken, zoals labels gebruiken om aan te geven welke spullen in welke kamer horen, kan ook tijd en moeite besparen. Bij Shift Out begrijpen we de uitdagingen van een verhuizing en daarom bieden we een gratis checklist om u te helpen georganiseerd te blijven en niets over het hoofd te zien. Onze uitgebreide checklist omvat alles van opruimen tot energiecontracten en abonnementsupdates, en zorgt voor een soepele en stressvrije verhuizing. Neem vandaag nog contact op met Shift Out voor al uw verhuiswensen.

Wanneer een verhuizing melden?

Bij Shift Out weten we dat tijdige communicatie van adreswijzigingen cruciaal is voor een succesvolle verhuizing. Wij raden u aan het proces ten minste 2 tot 4 weken voor uw verhuizing te starten om ervoor te zorgen dat alles op tijd wordt verhuisd. Met onze hulp kunt u gemakkelijk uw adres bijwerken bij alle relevante partijen, inclusief nutsbedrijven, abonnementen en andere belangrijke contacten.

Neem vandaag nog contact op met Shift Out voor meer informatie over onze verhuisdiensten.

Wanneer uitschrijven bij de gemeente na verhuizing?

Wij begrijpen dat het inschrijven bij uw nieuwe gemeente een belangrijk onderdeel is van het verhuisproces. Het is cruciaal dat u zich tijdig uitschrijft bij uw oude gemeente en zich binnen 5 dagen na uw verhuizing inschrijft bij uw nieuwe gemeente. Wist u echter dat u zich tot 4 weken van tevoren kunt inschrijven? Dit betekent dat u stress op het laatste moment kunt vermijden door het inschrijvingsproces vroegtijdig af te handelen.

Als u binnen dezelfde gemeente verhuist, hoeft u alleen een adreswijziging door te geven. In de meeste gevallen kunt u zich eenvoudig online in- en uitschrijven via de website van uw gemeente, waardoor u kostbare tijd bespaart. Bij Shift Out zijn we er om u bij elke stap van uw verhuizing te ondersteunen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze uitgebreide verhuisdiensten.

Hoe lang een kat binnenhouden na een verhuizing?

Bij Shift Out begrijpen we dat verhuizen een stressvolle ervaring kan zijn voor huisdieren, vooral voor katten. Het is belangrijk om extra zorg te besteden aan het verhuizen met uw harige vriend om hun comfort en welzijn te garanderen.

Om uw kat te helpen zich aan te passen aan de nieuwe omgeving, kunt u hun vertrouwde spullen, zoals hun mandje en kattenbak, het beste tijdens de verhuizing bewaren. Als u meteen nieuwe spullen introduceert, kan uw kat zich nog meer gestrest en gedesoriënteerd voelen in zijn nieuwe huis.

Neem de tijd om het gedrag en het comfort van uw kat te observeren terwijl hij zich in zijn nieuwe omgeving installeert. Met geduld en zorg zal uw kat zich snel thuis voelen in zijn nieuwe omgeving. Neem vandaag nog contact op met Shift Out voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende verhuizing, inclusief onze huisdiervriendelijke verhuisdiensten.

Biedt u in- en uitpakdiensten aan?

Ja, wij bieden zowel inpak- als uitpakdiensten aan. Ons team kan uw spullen voor u inpakken of u voorzien van de nodige materialen om het zelf te doen. Wij bieden ook uitpakdiensten aan om u te helpen bij het inrichten van uw nieuwe woning.

Hoe beschermen jullie mijn spullen tijdens de verhuizing?

Wij besteden veel zorg aan de bescherming van uw bezittingen tijdens de verhuizing. Wij gebruiken verpakkingsmateriaal van hoge kwaliteit en professionele verpakkingstechnieken om ervoor te zorgen dat uw bezittingen tijdens het transport beschermd zijn. Wij gebruiken ook meubelkussens en krimpfolie om uw meubels te beschermen.

Hoe bereid ik mijn verhuizing voor?

Wij raden u aan ruim van tevoren te beginnen met de voorbereiding van uw verhuizing. Dit omvat het opruimen en wegdoen van spullen die u niet meer nodig hebt, het maken van een gedetailleerde inventaris van uw bezittingen en het labelen van uw dozen. Ons team kan u ook voorzien van een checklist om u te helpen georganiseerd te blijven.

Kunt u breekbare voorwerpen verhuizen?

Ja, wij hebben ervaring met het verhuizen van breekbare voorwerpen zoals porselein, glaswerk en kunstwerken. Wij gebruiken speciale verpakkingsmaterialen en -technieken om ervoor te zorgen dat deze voorwerpen beschermd worden tijdens het transport.